Anul 2017 să fie cel în care oamenii încep să simtă beneficii concrete din partea guvernării. Să reuşesc, împreuna cu echipa din PDM, să facem schimbări importante în politică, să modernizăm partidul şi să-l apropiem mai mult de cetăţeni.
18 Februarie 2017
Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru Deschide.MD că Republica Moldova nu va anula sau renegocia Acordul de Asociere cu UE, şi nici nu va semna un acord cu Uniunea Eurasiatică, calificând declaraţiile lui Igor Dodon făcute la Moscova, drept pur electorale. Potrivit lui Plahotniuc, Vlad Filat plăteşte un preţ prea scump pentru greşelile comise. Preşedintele PD neagă implicarea în situaţia creată în jurul Jurnal TV şi vine cu o ofertă pentru trustul media. În cadrul interviului, Vlad Plahotniuc s-a expus pe marginea chestiunilor legate de posibilitatea alegerilor anticipate, restructurarea guvernului, frauda bancară, „Landromatul”, relaţiile cu România şi cu Rusia, şi alte subiecte actuale.
27 Ianuarie 2017
Cazinourile şi sălile pentru jocuri de noroc erau adevărate focare infracţionale în marea lor majoritate: evaziune fiscală, spălări de bani, acceptarea minorilor şi altele.
23 Octombrie 2016
Posibilitatea aderării la UE oferă un motiv suplimentar pentru reformare.
04 Octombrie 2016
Fundaţia Edelweiss îi îndeamnă pe toţi iubitorii de cultură să asiste la spectacolele extraordinare de operă şi balet, care vor avea loc în următoarele 10 zile - în cadrul unei ediţii speciale a Festivalului Internaţional Maria Bieşu. Sponsor general al acestui eveniment cultural dedicat Mariei Bieşu este Fundaţia Edelweiss, fondată de Vlad Plahotniuc, un bun prieten al regretatei soprane.
04 Septembrie 2015
Începând cu această săptămână, familia Bubulici din comuna Chetrosu are un nou acoperiş, ca urmare a reparaţiilor făcute de către Fundaţia Edelweiss şi Vlad Plahotniuc.
11 Aprilie 2015
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2016 Toate drepturile rezervate