Un interviu în care am vorbit despre rezultatul alegerilor din 24 februarie, demersurile pentru formarea viitoarei majorităţi parlamentare, obiectivele după care ar trebui să se ghideze noua guvernare, dar şi despre responsabilitatea politicienilor de a dialoga şi a nu permite ca ţara să intre într-o nouă criză politică, socială şi economică. PDM va face tot ce este posibil politic pentru a proteja cetăţenii de efectele unei astfel de crize şi de o nouă perioadă de instabilitate.
05 Martie 2019
  Noi, astăzi, pornim într-o campanie electorală, foarte importantă nu doar pentru noi, pentru echipa Partidului Democrat, o campanie importantă pentru ţară, fiindcă de ea depinde dacă Moldova îşi va păstra în continuare ordinea, stabilitatea politică în ţară, va continua şi va menţine creşterea economică ori va cădea, din nou, în haos, anarhie, în dezmăţ şi sărăcie.
25 Ianuarie 2019
Interviu cu Vlad PLAHOTNIUC, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, acordat portalului informaţional Tribuna.md
22 Martie 2018
Cetăţenii îşi doresc schimbarea principiilor de alegere a celor care îi reprezintă, îşi doresc schimbarea clasei politice, îşi doresc sa aibă control asupra viitorilor deputaţi. Despre aceasta vorbeşte milionul de semnături în susţinerea votului uninominal, dezbaterile publice pe acest subiect, dar si toate cercetările sociologice din ultima vreme.
19 Aprilie 2017
Fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc, a anunţat astăzi la Hânceşti extinderea campaniei „O Nouă Viaţă”, în alte 20 de maternităţi. Astfel, în total, 24 de maternităţi din ţară vor fi incluse în programul care oferă mamelor un binevenit ajutor, odată cu naşterea bebeluşului.
21 Martie 2018
La finele lunii mai, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, în colaborare cu Ambasada Austriei şi Asociaţia pentru Educaţie „Neoumanist”, au lansat proiectul social cu denumirea „Respect pentru seniori”. Proiectul îşi propune să ajute persoanele vârstnice prin oferirea mai multor servicii sociale şi a ajutorului medical la domiciliu.
27 Iunie 2017
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate