În Moldova – unde timp de 25 de ani pe teritoriul nostru suveran avem o mişcare secesionistă, susţinută de ruşi – noi încercăm să evităm această soartă. Şi avem nevoie de ajutorul prietenilor noştri din Statele Unite şi Europa.
26 Iulie 2017
Liderul coaliţiei de guvernare din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a oferit un interviu în exclusivitate pentru PoliticScan – ŞtiripeSurse în care a vorbit, printre altele, despre atentatul dejucat la adresa lui, despre lupta anticorupţie şi situaţia economică din ţara vecină şi despre relaţiile guvernării cu preşedintele Moldovei, Igor Dodon.
12 Iunie 2017
Cetăţenii îşi doresc schimbarea principiilor de alegere a celor care îi reprezintă, îşi doresc schimbarea clasei politice, îşi doresc sa aibă control asupra viitorilor deputaţi. Despre aceasta vorbeşte milionul de semnături în susţinerea votului uninominal, dezbaterile publice pe acest subiect, dar si toate cercetările sociologice din ultima vreme.
19 Aprilie 2017
Cazinourile şi sălile pentru jocuri de noroc erau adevărate focare infracţionale în marea lor majoritate: evaziune fiscală, spălări de bani, acceptarea minorilor şi altele.
23 Octombrie 2016
La finele lunii mai, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, în colaborare cu Ambasada Austriei şi Asociaţia pentru Educaţie „Neoumanist”, au lansat proiectul social cu denumirea „Respect pentru seniori”. Proiectul îşi propune să ajute persoanele vârstnice prin oferirea mai multor servicii sociale şi a ajutorului medical la domiciliu.
27 Iunie 2017
Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a vizitat astăzi Spitalul Raional Nisporeni pentru a anunţa extinderea proiectului „O nouă viaţă”, în cadrul căruia sunt distribuite produse pentru nou-născuţi. El a felicitat mămicile şi le-a oferit cutia-cadou ce conţine lucruri necesare pentru primele luni de viaţă ale bebeluşilor.
15 Iunie 2017
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate