Vlad Plahotniuc: „Oamenii care vin la noi vor să facă politică într-un partid puternic”

03 Decembrie 2012 Tribuna


După cum relatează TRIBUNA, el a declarat că „PDM este şi unicul partid cu adevărată perspectivă de creştere, şi nu o perspectivă desenată în sondaje”.

Prim-vicepreşedintele PDM a spus că organizaţia raională a PDM din Nisporeni are circa 2400 de membri, fiind cea mai reprezentativă formaţiune politică din raion, care deţine funcţia de preşedinte a raionului, majoritatea în consiliile raional şi orăşenesc Nisporeni, iar 13 primării din 23, inclusiv din oraşul Nisporeni, sînt conduse de primari democraţi.

„Izolarea, resemnarea sau ignoranţa nu sînt sub nicio formă soluţii, ele sînt cea mai mare problemă pentru viitorul ţării. Vă invit pe toţi cei care s-au implicat mai demult în politică, cît şi pe cei care au aderat azi, să ne încercăm puterile şi cunoştinţele pentru a construi un trai mai bun. Le spun bun venit noilor noştri colegi şi aş vrea să ştie de la bun început că au aderat la un partid care se află în plin proces de reformă, un proces de activizare a echipei şi de consolidare a ei”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Serviciul de presă al PD susţine că, de la anunţarea reformei interne a formaţiuni, în iunie 2012, la partid au aderat peste 15 mii de noi membri.


Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate