„PDM a dat startul schimbărilor în clasa politică, prin promovarea oamenilor valoroşi, care fac politică modernă europeană. Ne dorim să facem din PDM un partid dedicat valorilor social-democrate”, a declarat prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul Forumului Organizaţiei raionale Hînceşti.
02 Ianuarie 2013 Curierul.md
„Tot mai mulţi sînt cei care vin spre noi, sînt oameni care doresc să facă politică într-un partid puternic, bine organizat, în care să poată participa la un proiect politic serios”, a declarat prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui eveniment dedicat aderării la organizaţia raională a PD din Nisporeni a 800 de noi membri.
03 Decembrie 2012 Tribuna
Polonia speră ca Acordul de asociere la UE a Republici Moldova va fi semnat în noiembrie 2013, la Vilnius în cadrul Summit-ului Parteneriatului Estic. Declaraţia a fost făcută de către vice-mareşalul Senatului polonez, Jan Wyrowiński în cadrul unei întrevederi cu prim-vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.
26 Noiembrie 2012 24h.md
Aflat într-o vizită de lucru în Italia, prim-vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc, a discutat ieri cu vicepreşedintele Camerei Deputaţilor din Legislativul italian, Maria Rosaria Bindi, şi cu fostul premier al Italiei, preşedinte al Comisiei pentru Afaceri externe şi emigraţie al Senatului, Lamberto Dini.
09 Noiembrie 2012 Timpul
În cadrul congresului PES de la Bruxelles, liderii socialiştilor europeni au chemat Republica Moldova să participe mai activ la evenimentele politice din Europa, iar Partidului Democrat a fost apreciată pentru promovarea intereselor Republicii Moldova pe plan internaţional.
01 Octombrie 2012 Timpul
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate