Delegaţia Partidului Democrat din Moldova a avut întrevederi politice importante în cadrul vizitei pe care o efectuează în China, în perioada 2-4 iunie. Primul moment oficial al zilei a fost dedicat întâlnirii reprezentanţilor PDM cu Wang Jiarui, ministrul Departamentului Internaţional al Comitetului Central (CC) al Partidului Comunist Chinez (PCC) şi cel mai important lider al Departamentului.
04 Iunie 2014
Ceea ce s-a întâmplat în China în ultimii 35 de ani arată capacitatea stângii de a înţelege problemele sociale şi de a indica o cale de dezvoltare. Această reuşită este meritul poporului chinez. Declaraţii în acest sens au fost făcute de prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, lider al delegaţiei Partidului Democrat din Moldova, care efectuează o vizită în China, în perioada 2-4 iunie 2014.
03 Iunie 2014
Primul Departament de protecţie şi responsabilizare socială a fost lansat, astăzi, de Partidul Democrat. Structura se va ocupa de elaborarea politicilor în acest domeniu. Prin constituirea departamentului, PD îşi propune să fie mai eficient în coaliţia de guvernare şi speră să poată asigura, astfel, şi un nivel de trai mai ridicat oamenilor.
14 August 2013 Publika.md
Vicepreşedinţii PDM vor conduce câte un departament de specialitate în cadrul partidului. Departamentele vor elabora proiecte cu care PDM se va prezenta în Guvern şi în Parlament. Înfiinţarea departamentelor PDM a fost votată de către Consiliul Politic Naţional al PDM, reunit pe 19 iulie.
20 Iulie 2013 AllMoldova
Comisia juridică, numiri şi imunităţi a Parlamentului Republicii Moldova a avizat pozitiv un nou proiect de reformare a sistemului de alegere a deputaţilor, înregistrat de Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele PDM şi un grup de parlamentari democraţi.
17 Aprilie 2013 Unimedia.md
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate