Vlad Plahotniuc a participat la Washington la ceremonia oficială de acordare a Premiilor pentru Lideri Internaţionali Distinşi (Distinguished Leadership Awards), cel mai important eveniment anual al Consiliului Atlantic.
04 Mai 2016
Prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc a vizitat Institutul Naţional Democratic din Washington, unde a avut o întrevedere cu preşedintele acestei organizaţii, Kenneth Wollack. Cei doi au discutat despre rolul pe care trebuie să îl aibă o societate civilă puternică în Republica Moldova, dar şi despre proiectele de colaborare viitoare dintre Partidul Democrat şi National Democratic Institute din SUA.
04 Mai 2016
Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a avut o întrevedere cu Menno Snel, director executiv în cadrul Fondului Monetar Internaţional, reprezentant al autorităţilor Republicii Moldova în Consiliul Executiv al FMI.
04 Mai 2016
În cadrul vizitei de lucru pe care o desfăşoară în Statele Unite ale Americii, prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc a avut o întrevedere, la Departamentul de Stat al SUA (ministerul de externe american), cu Victoria Nuland, asistentul pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice al Secretarului de stat american.
03 Mai 2016
Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, efectuează în această perioadă o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii. El a fost invitat de către Consiliul Atlantic să participe la cel mai important eveniment anual al acestei organizaţii, Distinguished Leadership Awards (Premiile pentru Lideri Internaţionali Distinşi), unde sunt onoraţi lideri în domeniile politicii, afacerilor, artei şi activităţilor umanitare care s-au remarcat în promovarea relaţiilor dintre Europa şi Statele Unite ale Americii.
03 Mai 2016
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate