Cazinourile şi sălile pentru jocuri de noroc erau adevărate focare infracţionale în marea lor majoritate: evaziune fiscală, spălări de bani, acceptarea minorilor şi altele.
23 Octombrie 2016
Posibilitatea aderării la UE oferă un motiv suplimentar pentru reformare.
04 Octombrie 2016
Vizita de lucru a prim-vicepreşedintelui PDM Vlad Plahotniuc în Statele Unite ale Americii continuă în perioada următoare, pe dimensiunea atragerii investiţiilor străine în Repubilca Moldova şi a dezvoltării parteneriatelor în domeniile cheie ale statului.
05 Mai 2016
Vlad Plahotniuc a participat la Washington la ceremonia oficială de acordare a Premiilor pentru Lideri Internaţionali Distinşi (Distinguished Leadership Awards), cel mai important eveniment anual al Consiliului Atlantic.
04 Mai 2016
Prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc a vizitat Institutul Naţional Democratic din Washington, unde a avut o întrevedere cu preşedintele acestei organizaţii, Kenneth Wollack. Cei doi au discutat despre rolul pe care trebuie să îl aibă o societate civilă puternică în Republica Moldova, dar şi despre proiectele de colaborare viitoare dintre Partidul Democrat şi National Democratic Institute din SUA.
04 Mai 2016
Gallery photo
Pagina curenta 1 2 3 4 5  
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2016 Toate drepturile rezervate