În cadrul dezbaterilor pe marginea iniţiativei deputaţilor PCRM de a-l demite din funcţia de Prim-vicepreşedinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc a ţinut un discurs adresat colegilor deputaţi. “Nu eu sunt adevărata ţintă a acestei campanii, dar Alianţa pentru Integrare Europeană. Obiectivul final la PCRM constă în provocarea unei crize politice de proporţii, care să arunce ţara în haos si alegeri anticipate", a spus democratul.
15 Noiembrie 2012 democracy.md
Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, a participat - împreună cu mai mulţi demnitari, judecători, dar şi unii deputaţi din primul Parlament, semnatari ai Declaraţiei de independenţă - la ceremonia de dezvăluire a unei plăci pe care a fost gravat textul Declaraţiei de independenţă a Republicii Moldova. Placa a fost instalată pe frontispiciul sediului Curţii Constituţionale.
31 Octombrie 2012
Interviu cu Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedinte al Parlamentului, vicepreşedinte al PDM, despre Congresul PDM, dar şi despre noua sa iniţiativă legislativă, care vine să reglementeze finanţarea partidelor politice şi să acorde şanse egale tuturor competitorilor politici.
07 Iunie 2012 Infotag
Первый зампредседателя парламента дал «КП» в Молдове эксклюзивное интервью, в котором рассказывает о нынешней политической ситуации, о выборах президента и впервые объявляет о своей инициативе по изменению системы уже парламентских выборов.
23 Februarie 2012 KP.md
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate