Vlad Plahotniuc, prim-vicepresedinte al Partidului Democrat, aflat in coalitia de guvernare din Republica Moldova, a renuntat, zilele trecute, la imunitatea parlamentara, si a cerut sa i se verfice averea. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Plahotniuc explica de ce imunitatea nu-ti serveste decat daca esti vinovat si ce intentioneaza sa faca cu timpul liber astfel castigat.
02 Noiembrie 2013 www.ziare.com
Vlad Plahotniuc, într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Timpul: "În ultima perioadă, asistăm la campanii de manipulare şi la acţiuni de perturbare a funcţionării statului, fără precedent pentru Moldova. În timpul acesta, noi, cei din Coaliţie, muncim la Guvern şi Parlament, căutăm soluţii pentru problemele pe care le avem în ţară, dar şi pentru problemele pe care comuniştii le creează cetăţenilor noştri".
29 Octombrie 2013 Timpul
Vladimir Plahotniuc, prim-vicepreşedintele PDM, a anunţat în cadrul unui briefing că se retrage din funcţia de deputat. El a precizat că nu va renunţa la politică, dimpotrivă, va fi mult mai activ atât în partid cât şi în viaţa politică.
28 Octombrie 2013
Interviu cu Vlad Plahotniuc despre relaţiile cu Vlad Filat, învestirea unui nou Guvern, criza politică şi sistemul electoral mixt. “Asa cum va amintiti, anul trecut, dupa ce am introdus initiativa privind introducerea votului uninominal, am demarat consultarile cu partidele politice si societatea civila. Am colectat in cadrul acestor consultari mai multe idei bune, pe care le-am introdus in noul proiect, care a fost aprobat”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru Unimedia.
22 Aprilie 2013 Unimedia
Departamentul politic al TIMPULUI a realizat un interviu cu Vlad Plahotniuc, în care a încercat să afle, din prima sursă, mai multe amănunte privind cauza atacurilor din partea comuniştilor, scopul vizitelor sale în străinătate.
19 Noiembrie 2012 Timpul
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate