Vlad Plahotniuc, într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Timpul: "În ultima perioadă, asistăm la campanii de manipulare şi la acţiuni de perturbare a funcţionării statului, fără precedent pentru Moldova. În timpul acesta, noi, cei din Coaliţie, muncim la Guvern şi Parlament, căutăm soluţii pentru problemele pe care le avem în ţară, dar şi pentru problemele pe care comuniştii le creează cetăţenilor noştri".
29 Octombrie 2013 Timpul
Vladimir Plahotniuc, prim-vicepreşedintele PDM, a anunţat în cadrul unui briefing că se retrage din funcţia de deputat. El a precizat că nu va renunţa la politică, dimpotrivă, va fi mult mai activ atât în partid cât şi în viaţa politică.
28 Octombrie 2013
Interviu cu Vlad Plahotniuc despre relaţiile cu Vlad Filat, învestirea unui nou Guvern, criza politică şi sistemul electoral mixt. “Asa cum va amintiti, anul trecut, dupa ce am introdus initiativa privind introducerea votului uninominal, am demarat consultarile cu partidele politice si societatea civila. Am colectat in cadrul acestor consultari mai multe idei bune, pe care le-am introdus in noul proiect, care a fost aprobat”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru Unimedia.
22 Aprilie 2013 Unimedia
Departamentul politic al TIMPULUI a realizat un interviu cu Vlad Plahotniuc, în care a încercat să afle, din prima sursă, mai multe amănunte privind cauza atacurilor din partea comuniştilor, scopul vizitelor sale în străinătate.
19 Noiembrie 2012 Timpul
În cadrul dezbaterilor pe marginea iniţiativei deputaţilor PCRM de a-l demite din funcţia de Prim-vicepreşedinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc a ţinut un discurs adresat colegilor deputaţi. “Nu eu sunt adevărata ţintă a acestei campanii, dar Alianţa pentru Integrare Europeană. Obiectivul final la PCRM constă în provocarea unei crize politice de proporţii, care să arunce ţara în haos si alegeri anticipate", a spus democratul.
15 Noiembrie 2012 democracy.md
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate