Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele PDM, a vorbit despre protestele din Chişinău şi despre viitorul actualei guvernări pro-europene, în cadrul unui interviu pentru Tribuna.md.
15 Septembrie 2015 Tribuna
Interviu cu Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele PDM, despre acuzaţiile legate de implicarea sa în scandalul din PCRM, despre alegerile care urmează, precum şi despre vizita efectuată în China. R: Domnule Plahotniuc, chiar şi din China daţi lovituri. Ce le-aţi făcut comuniştilor? VP: Aş vrea eu să le fac multe, dar las electoratul să se ocupe de ei.
09 Iunie 2014 unimedia.md
Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru TRIBUNA, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a vorbit despre motivele care au stat la baza lansării blogului său personal www.plahotniuc.md , de ce tot timpul îşi face notiţe, blogurile căror politicieni le citeşte, dar şi de ce acum guvernarea de alianţă este cea mai bună soluţie pentru Moldova.
02 Noiembrie 2013 Tribuna
Vlad Plahotniuc, prim-vicepresedinte al Partidului Democrat, aflat in coalitia de guvernare din Republica Moldova, a renuntat, zilele trecute, la imunitatea parlamentara, si a cerut sa i se verfice averea. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Plahotniuc explica de ce imunitatea nu-ti serveste decat daca esti vinovat si ce intentioneaza sa faca cu timpul liber astfel castigat.
02 Noiembrie 2013 www.ziare.com
Vlad Plahotniuc, într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Timpul: "În ultima perioadă, asistăm la campanii de manipulare şi la acţiuni de perturbare a funcţionării statului, fără precedent pentru Moldova. În timpul acesta, noi, cei din Coaliţie, muncim la Guvern şi Parlament, căutăm soluţii pentru problemele pe care le avem în ţară, dar şi pentru problemele pe care comuniştii le creează cetăţenilor noştri".
29 Octombrie 2013 Timpul
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate