Rezultatele referendumului eşuat din Chişinău ar arăta că „dreapta poate învinge stânga, dacă are un interes comun”, susţine liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-un interviu acordat în exclusivitate Ziarului NAŢIONAL.
22 Noiembrie 2017
Vladimir Plahotniuc, atentatul asupra căruia se pregătea în Ucraina: ţările noastre se confruntă cu un proces complex de tranziţie
29 August 2017
Conflictele şi crizele locale din diferite părţi ale lumii continuă să ameninţe pacea şi securitatea la nivel mondial şi regional. Adesea, gestionarea acestor conflicte duce nu la cooperare, ci la o mai mare confruntare.
26 Iulie 2017
Liderul coaliţiei de guvernare din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a oferit un interviu în exclusivitate pentru PoliticScan – ŞtiripeSurse în care a vorbit, printre altele, despre atentatul dejucat la adresa lui, despre lupta anticorupţie şi situaţia economică din ţara vecină şi despre relaţiile guvernării cu preşedintele Moldovei, Igor Dodon.
12 Iunie 2017
Este adevărat că Moldova se confruntă cu diverse provocări – în special corupţia şi vulnerabilitatea sistemului bancar. Dar coaliţia guvernamentală, condusă de PDM şi prim-ministrul Pavel Filip, a abordat în mod curajos aceste probleme, promovând reforme politice, economice şi bancare ce întăresc statul de drept, liberalizează economia şi modernizează societatea. De când PDM şi-a asumat responsabilitatea guvernării, în ianuarie 2016, am făcut progrese în eliminarea corupţiei şi suntem angajaţi în readucerea stabilităţii şi a prosperităţii.
12 Aprilie 2017
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate