Vlad Plahotniuc a acordat pentru Deschide.MD primul interviu din acest an, unul decisiv pentru viitorul politic şi cursul Republicii Moldova. Preşedintele PDM vorbeşte despre dosarul penal care i-a fost intentat la Moscova, despre persoanele care stau în spatele acestuia şi dezvăluie, pentru prima dată, câte solicitări au fost făcute pe numele lui la Interpol de către ruşi şi ce a căutat FSB-ul la Bucureşti, explică situaţia de la Bălţi, prezintă principalul element al strategiei PDM pentru acest an electoral, dar şi termenul pe care îl au noii miniştri ca să-şi confirme capacităţile.
26 Ianuarie 2018
Rezultatele referendumului eşuat din Chişinău ar arăta că „dreapta poate învinge stânga, dacă are un interes comun”, susţine liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-un interviu acordat în exclusivitate Ziarului NAŢIONAL.
22 Noiembrie 2017
Vladimir Plahotniuc, atentatul asupra căruia se pregătea în Ucraina: ţările noastre se confruntă cu un proces complex de tranziţie
29 August 2017
Conflictele şi crizele locale din diferite părţi ale lumii continuă să ameninţe pacea şi securitatea la nivel mondial şi regional. Adesea, gestionarea acestor conflicte duce nu la cooperare, ci la o mai mare confruntare.
26 Iulie 2017
Liderul coaliţiei de guvernare din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a oferit un interviu în exclusivitate pentru PoliticScan – ŞtiripeSurse în care a vorbit, printre altele, despre atentatul dejucat la adresa lui, despre lupta anticorupţie şi situaţia economică din ţara vecină şi despre relaţiile guvernării cu preşedintele Moldovei, Igor Dodon.
12 Iunie 2017
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate