Moldova nu vrea să devină un câmp de luptă, ci mai degrabă o punte între Est şi Vest. Ne-am dori transformarea într-un mediu cu miză nulă în care, dacă Moldova se adresează UE şi SUA, să nu fie înţeleasă greşit ca fiind anti-Rusia, iar în cazul în care dă dovadă de gesturi de bunăvoinţă faţă de Rusia, acest lucru să nu fie interpretat greşit ca o renunţare la integrarea europeană.
08 Ianuarie 2017
Proiectul meu politic are două componente: I Prima componenta este legată de dezvoltarea Partidului Democrat şi modernizarea clasei politice din Moldova, II A doua componenta este viziunea mea personală de dezvoltare pentru Republica Moldova. Voi începe cu cea politică.
24 Decembrie 2016
Moldova va menţine calea aprofundării legăturilor cu UE pentru a-şi asigura revigorarea economică, chiar dacă cursa prezidenţială de duminică o va câştiga un candidat pro-rus, din spusele puternicului magnat, care este vice-preşedintele partidului de guvernământ.
11 Noiembrie 2016
În cei 25 de ani de independenţă, moldovenii au exprimat opinii diferite în legătură cu relaţiile pe care ar trebui să le avem cu vecinii noştri, care ar trebui să fie aliaţii cei mai apropiaţi, în timp ce de fapt ar trebui să muncim toţi împreună pentru a face ordine în propria noastră casă.
20 Octombrie 2016
Interviu cu Vlad Plahotniuc despre campania electorală: care sunt şansele reale ale candidaţilor, pentru cine va vota în turul II al alegerilor, cum va guverna majoritatea parlamentară dacă preşedintele ales va fi din partea opoziţiei.
18 Octombrie 2016
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate