Decizia de invalidare alegerilor devine un precedent extrem de periculos pentru toate partidele, inclusiv pentru PDM. Nu putem exclude că în alegerile parlamentare să ne trezim chiar noi cu astfel de situaţii, după ce unii vor contesta rezultatele în anumite circumscripţii şi vor găsi diferite portiţe în legi, prin care să poată invalida mandatele. Iată de ce, am cerut juriştilor noştri să demareze o analiză atât a legilor invocate de instanţe în deciziile lor, cât şi a întregii legislaţii electorale, să înţelegem unde pot fi găsite şi alte portiţe, care să ducă la utilizarea legii pentru invalidarea alegerilor, indiferent ce partid sau candidat este vizat şi să vedem cum pot fi ele înlăturate.
26 Iunie 2018
În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Vlad Plahotniuc, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, a spus cum apreciază rezultatul alegerilor încheiate recent, pe cine PDM a susţinut în aceste alegeri, de ce PDM nu a ieşit şi în turul doi să-l susţină pe Andrei Năstase sau măcar să ceară un vot împotriva socialiştilor etc.
11 Iunie 2018
Vlad Plahotniuc a acordat pentru Deschide.MD primul interviu din acest an, unul decisiv pentru viitorul politic şi cursul Republicii Moldova. Preşedintele PDM vorbeşte despre dosarul penal care i-a fost intentat la Moscova, despre persoanele care stau în spatele acestuia şi dezvăluie, pentru prima dată, câte solicitări au fost făcute pe numele lui la Interpol de către ruşi şi ce a căutat FSB-ul la Bucureşti, explică situaţia de la Bălţi, prezintă principalul element al strategiei PDM pentru acest an electoral, dar şi termenul pe care îl au noii miniştri ca să-şi confirme capacităţile.
26 Ianuarie 2018
Rezultatele referendumului eşuat din Chişinău ar arăta că „dreapta poate învinge stânga, dacă are un interes comun”, susţine liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-un interviu acordat în exclusivitate Ziarului NAŢIONAL.
22 Noiembrie 2017
Vladimir Plahotniuc, atentatul asupra căruia se pregătea în Ucraina: ţările noastre se confruntă cu un proces complex de tranziţie
29 August 2017
Gallery photo
1 2 3 4 5  
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate