Vlad Plahotniuc a făcut o donaţie Centrului Mamei şi Copilului

27 Decembrie 2012 Timpul


Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a oferit o donaţie în valoare de 40.000 lei pentru Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Suma va fi folosită pentru modernizarea condiţiilor din Centru, în beneficiul femeilor însărcinate şi al copiilor.

Vlad Plahotniuc i-a înmânat donaţia directorului general al Centrului Mamei şi Copilului din Chişinău, Ştefan Gaţcan – ca răspuns la solicitările urgente semnalate de către conducerea instituţiei medicale. “Acesta este cadoul nostru de Crăciun şi de Revelion pentru instituţia dumneavoastră şi pentru eforturile pe care le faceţi pentru a-i îngriji pe copiii bolnavi. Îmi doresc, însă, că acest aport să fie privit de alţi oameni cu posibilităţi ca un semnal, ca un apel la susţinerea sistemului de ocrotire a sănătăţii copiilor din Republica Moldova. Şi, în primul rând, ceea ce am aflat despre necesităţile Centrului şi ale domeniului în toată ţara – trebuie să devină o preocupare imediată a instituţiilor de resort”, a declarat patronul Edelweiss, în cadrul întâlnirii cu directorul general al Centrului Mamei şi Copilului.

În cadrul întâlnirii patronului Edelweiss cu Ştefan Gaţcan, cei doi au discutat, de asemenea, despre problemele administrative şi manageriale pe care le întâmpină instituţiile medicale din Moldova, dar şi despre opiniile comunităţii medicale privind reformarea domeniului public de ocrotire a sănătăţii.


Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate