Şeful statului, miniştri şi personalităţi culturale au oferit premii din partea Edelweiss

14 Decembrie 2013 tv7.md

Peste 400 de beneficiari ai Fundaţiei Edelweiss, personalităţi ale vieţii culturale şi artistice, politicieni şi reprezentanţi ai societăţii civile au participat, joi seara, la Gala Premiilor de Performanţă Edelweiss – un eveniment organizat în premieră de către fundaţia patronată de Vlad Plahotniuc. Cu acest prilej, Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, şi miniştri din Guvernul ţării au urcat pe scenă pentru a decerna trofee şi premii din partea Edelweiss.

Şeful statului a decernat premiul special al Galei, oferit unui grup de zece elevi pentru rezultatele obţinute la olimpiade internaţionale. Fiecare elev a primit câte 5.000 MDL din partea Fundaţiei Edelweiss, care a dorit să-i răsplătească şi să-i încurajeze astfel pe tinerii eminenţi.
Pe tot parcursul evenimentului, preşedintele Nicolae Timofti a urmărit spectacolul alături de fondatorul Fundaţiei Edelweiss, Vlad Plahotniuc.
În discursul său, şeful statului a felicitat Fundaţia Edelweiss pentru proiectele naţionale de caritate. “Dorim să edificăm o societate în care să fie promovate persoanele talentate, pe baza meritelor. Doar cu o astfel de abordare putem avansa pe calea reformelor, iar un prim pas în această direcţie este şi Gala Fundaţiei Edelweiss, care acordă atenţia cuvenită oamenilor merituoşi. Faptul că astă seară asistăm la premierea oamenilor performanţi arată că societatea moldovenească a învăţat să aprecieze valorile. Eu particip pentru prima dată la o astfel de festivitate. Această Gală este organizată de Edelweiss, unde fondator este Vlad Plahotniuc. Îi doresc sănătate şi succes pe mai departe”, a spus preşedintele Nicolae Timofti, în cadrul Galei Edelweiss.

Alte cinci trofee s-au acordat în cadrul Galei Premiilor de Performanţă Edelweiss. Fiecare dintre cele cinci trofee a fost însoţit de un certificat valoric de 50.000 MDL, oferit de către Edelweiss.
 


Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate