Peste 400 de beneficiari ai Fundaţiei Edelweiss, personalităţi ale vieţii culturale şi artistice, politicieni şi reprezentanţi ai societăţii civile au participat, joi seara, la Gala Premiilor de Performanţă Edelweiss – un eveniment organizat în premieră de către fundaţia patronată de Vlad Plahotniuc. Cu acest prilej, Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, şi miniştri din Guvernul ţării au urcat pe scenă pentru a decerna trofee şi premii din partea Edelweiss.
14 Decembrie 2013 tv7.md
Elevii de la gimnaziul din satul Corjova, raionul Criuleni, vor studia de acum înainte informatica într-un laborator dotat de către Edelweiss. Fundaţia a donat şcolii din Corjova 20 de calculatoare performante, o imprimantă multifuncţională şi a asigurat conexiunea la internet wi-fi în clădire.
10 Octombrie 2013
Fotografiile tânărului moldovean Iurie Belegurschi au fost publicate într-un volum premium, care se poate găsi de acum în bibliotecile ţărilor europene. Albumul To Iceland a fost editat cu sprijinul Edelweiss şi conţine fotografii cu peisaje remarcabile dintr-una din cele mai nordice ţări europene.
16 Septembrie 2013
Fundaţia Edelweiss îi va oferi 30.000 MDL tânărului student Marian Platonov, pentru curajul de care a dat dovadă astăzi, în momente critice, când o persoană cu probleme psihice a ameninţat detonarea unui bombe la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Tânărul originar din Republica Moldova a fost cel care a intervenit, reuşind imobilizarea celui care ameninţa viaţa colegilor şi profesorilor săi.
09 Iulie 2013 Timpul
Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a oferit o donaţie în valoare de 40.000 lei pentru Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Suma va fi folosită pentru modernizarea condiţiilor din Centru, în beneficiul femeilor însărcinate şi al copiilor.
27 Decembrie 2012 Timpul
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate