Campania Renaşte Moldova şi-a atins cu succes obiectivul, iar din acest moment Institutul Mamei şi Copilului are la dispoziţie 1 milion de euro pentru lucrările de modernizare şi dotare cu tehnică medicală, în beneficiul mamelor şi copiilor. Anunţul a fost făcut la finalul a 12 ore de donaţii maraton, de către iniţiatorul campaniei, Vlad Plahotniuc, şi de Andreea Marin, cea care a găzduit Telemaratonul Renaşte Moldova.
20 Octombrie 2014
Secţia de Internare a Maternităţii de la Institutul Mamei şi Copilului (IMC) a fost complet reparată şi modernizată, în cadrul campaniei Renaşte Moldova. Vlad Plahotniuc, patronul Fundaţiei Edelweiss, care desfăşoară campania Renaşte Moldova, şi medicul Ştefan Gaţcan, directorul Institutului Mamei şi Copilului, au tăiat panglica la evenimentul de inaugurare a secţiei nou renovate.
16 Octombrie 2014
Peste 1500 de oameni au asistat vineri, 22 august, la un concert spectaculos de muzică clasică, susţinut de Chişinău Youth Orchestra în Scuarul Catedralei din Capitală. Concertul în aer liber a fost primul dintr-o serie de trei concerte pe care orchestra tinerilor le oferă în cadrul campaniei de colectare de fonduri „Renaşte Moldova”.
23 August 2014 moldova.org
ncepând de astăzi, 31 mai a.c., copiii internaţi la Institutul Mamei şi Copilului se vor putea juca într-un spaţiu amenajat special pentru ei, în incinta maternităţii din Chişinău. Camera de joacă pentru copii este primul proiect realizat în cadrul campaniei RENAŞTE MOLDOVA, fiind deschisă astăzi în prezenţa interpreţilor Adrian Ursu, Marcel şi Cornelia Ştefăneţ şi a fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc.
31 Mai 2014
Institutul Mamei şi Copilului (IMC) desfăşoară campania de colectare de fonduri RENAŞTE MOLDOVA. Scopul acestei campanii este de a aduna suma de 18.563.913,38 lei, bani necesari pentru lucrări de reparaţii, modernizare şi achiziţionarea de aparatură medicală necesară Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău. Evenimentul de lansare a avut loc aseară, în cadrul unui concert cu participarea interpretei Laima Vaikule şi a artiştilor autohtoni Tania Cergă şi Cătălin Josan.
13 Aprilie 2014 infomoldova.net
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate