Peste 1000 de copii au fost consultaţi până acum, de către medicii Cabinetului pediatric mobil Renaşte Moldova, în cadrul campaniei iniţiate de fundaţia Edelweiss. În mai puţin de o lună de la lansarea campaniei sociale, Cabinetul pediatric mobil a oprit în 14 localităţi din mai multe raioane.
13 Mai 2016
Fundaţia Edelweiss lansează o nouă campanie naţională pentru ocrotirea sănătăţii copiilor. Începând cu 20 aprilie, pe parcursul următoarelor 8 luni, o echipă de medici pediatri va merge zilnic în satele din Republica Moldova, pentru a oferi consultaţii gratuite copiilor.
13 Aprilie 2016
Fundaţia Edelweiss lansează în această primăvară o nouă campanie socială şi educaţională, adresată tinerilor din Republica Moldova. Şcoala Ambasadorilor Edelweiss se adresează tinerilor din clasa a IX-a, pe care îi încurajează să îşi continue studiile şi să facă primele alegeri legate de traseul lor profesional, pentru a-şi construi o carieră şi a se realiza în viaţă.
17 Martie 2016
Fundaţia Edelweiss îi îndeamnă pe toţi iubitorii de cultură să asiste la spectacolele extraordinare de operă şi balet, care vor avea loc în următoarele 10 zile - în cadrul unei ediţii speciale a Festivalului Internaţional Maria Bieşu. Sponsor general al acestui eveniment cultural dedicat Mariei Bieşu este Fundaţia Edelweiss, fondată de Vlad Plahotniuc, un bun prieten al regretatei soprane.
04 Septembrie 2015
Începând cu această săptămână, familia Bubulici din comuna Chetrosu are un nou acoperiş, ca urmare a reparaţiilor făcute de către Fundaţia Edelweiss şi Vlad Plahotniuc.
11 Aprilie 2015
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate