Peste 1100 de beneficiari, părinţi şi copii, au fost alături de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, pentru a sărbători cei 6 ani de activitate în domeniul caritabil. Evenimentul a avut loc la Chişinău, în cadrul celei de-a III-a ediţii a Galei Edelweiss.
28 Octombrie 2016
Începând de astăzi, în Cahul s-a deschis un nou Cabinet de consiliere psihologică şi juridică gratuită, creat special pentru femeile şi copiii afectaţi de violenţa în familie. Cabinetul este înfiinţat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, în cadrul campaniei naţionale “Familii Ocrotite”.
10 Octombrie 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” contribuie la dezvoltarea satelor din Republica Moldova prin intermediul unui nou proiect naţional, denumit simbolic “Satul viitorului”.
25 Septembrie 2016
“Vreau să devin cea mai bună pianistă din lume”, a răspuns micuţa Ecaterina Caraman, când fondatorul Edelweiss Vlad Plahotniuc a întrebat-o ce şi-a propus să fie când va creşte mare. Replica l-a emoţionat pe Vlad Plahotniuc, care s-a declarat fan al talentatei artiste de doar 7 ani, după ce a ascultat-o cântând live la noul ei pian.
29 August 2016
La Chişinău, a fost inaugurat primul loc de joacă destinat copiiilor cu dizabilităţi, o premieră pentru Republica Moldova. Ansamblurile de joacă pentru copiii cu dizabilităţi sunt concepute special pentru aceştia, având căi de acces speciale, tobogane şi poduri fixe. Acest parc special face parte din proiectul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss", care prevede amenajarea a 40 de locuri de joacă, în mai multe oraşe din ţară.
18 August 2016
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate