Fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc, a anunţat astăzi la Hânceşti extinderea campaniei „O Nouă Viaţă”, în alte 20 de maternităţi. Astfel, în total, 24 de maternităţi din ţară vor fi incluse în programul care oferă mamelor un binevenit ajutor, odată cu naşterea bebeluşului.
21 Martie 2018
La finele lunii mai, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, în colaborare cu Ambasada Austriei şi Asociaţia pentru Educaţie „Neoumanist”, au lansat proiectul social cu denumirea „Respect pentru seniori”. Proiectul îşi propune să ajute persoanele vârstnice prin oferirea mai multor servicii sociale şi a ajutorului medical la domiciliu.
27 Iunie 2017
Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a vizitat astăzi Spitalul Raional Nisporeni pentru a anunţa extinderea proiectului „O nouă viaţă”, în cadrul căruia sunt distribuite produse pentru nou-născuţi. El a felicitat mămicile şi le-a oferit cutia-cadou ce conţine lucruri necesare pentru primele luni de viaţă ale bebeluşilor.
15 Iunie 2017
În luna mai a acestui an, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, în colaborare cu Ambasada Austriei la Chişinău şi Asociaţia pentru Educaţie „Neoumanist”, a lansat proiectul social „Respect pentru seniori”, care îşi propune să sprijine persoanele în etate din ţara noastră.
09 Iunie 2017
Luni, 5 iunie 2017, Fundaţia Edelweiss dă startul unui proiect special dedicat elevilor de liceu din Republica Moldova care urmează să intre la toamnă în clasa a XII-a.
05 Iunie 2017
Gallery photo
1 2 3 4 5  
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate