Fundaţia Edelweiss îi îndeamnă pe toţi iubitorii de cultură să asiste la spectacolele extraordinare de operă şi balet, care vor avea loc în următoarele 10 zile - în cadrul unei ediţii speciale a Festivalului Internaţional Maria Bieşu. Sponsor general al acestui eveniment cultural dedicat Mariei Bieşu este Fundaţia Edelweiss, fondată de Vlad Plahotniuc, un bun prieten al regretatei soprane.
04 Septembrie 2015
Începând cu această săptămână, familia Bubulici din comuna Chetrosu are un nou acoperiş, ca urmare a reparaţiilor făcute de către Fundaţia Edelweiss şi Vlad Plahotniuc.
11 Aprilie 2015
Începând de astăzi, mamele cu nou-născuţi se vor putea recupera în saloane modernizate şi renovate, în incinta maternităţii Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău. O nouă aripă a maternităţii a fost deschisă pentru pacienţi, în prezenţa Înalt Prea Sfinţitului Vladimir, mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, a iniţiatorului campaniei Renaşte Moldova, Vlad Plahotniuc, şi a personalului medical de la Institutul Mamei şi Copilului.
18 Decembrie 2014
Mesajul campaniei sociale Renaşte Moldova este susţinut de preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko. Şeful statului ucrainean a apreciat acţiunile ambiţioase care au fost întreprinse pentru modernizarea Institutului Mamei şi Copilului – cu prilejul vizitei pe care a făcut-o aseară la maternitatea din Chişinău, împreună cu iniţiatorul campaniei sociale, fondatorul Fundaţiei Edelweiss, Vlad Plahotniuc.
21 Noiembrie 2014
Fundaţia Edelweiss a organizat o seară a emoţiilor şi a suprizelor frumoase, pentru a marca cei 4 ani de activitate, alături de câteva sute dintre beneficiarii săi din întreaga ţară. Îndrăgita Andreea Marin fost gazda Galei Edelweiss Surprinde şi cea care, în colaborare cu fundaţia patronată de Vlad Plahotniuc, a anunţat donaţiile care au schimbat viaţa a cinci familii aflate în situaţii disperate.
15 Noiembrie 2014
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate