Vlad Plahotniuc, despre divorţul de soţia sa: „Mi-am asumat şi vina, dar şi consecinţele...”

19 Ianuarie 2015


Deşi a fost întotdeauna extrem de preocupat să-şi ţină viaţa privată cât mai departe de ochii curioşi, Vlad Plahotniuc a dezvăluit detalii necunoscute despre familia sa într-un interviu.

Despre Vlad Plahotniuc se spun multe, puţini însă ştiu informaţii despre viaţa sa privată, familie, copii şi fosta soţie. Politicianul are doi feciori, Timofei şi Inochentie, care locuiesc şi învaţă în Elveţia.
 
Politicianul are o relaţie aparte cu fosta sa soţie Oxana Chlidescu, fiica pictorului şi sculptorului Emil Childescu. “Primul an după divorţ a fost mai greu, dar l-am depăşit cu maturitate. În vara anului 2009, însă, după divorţ, de data aceasta într-o perioada mai complicată pentru mine, poate cea mai complicată şi tensionată din viaţa mea, ceea ce m-a determinat să fac şi anumite greşeli, care au dus la acea decizie pe plan personal, a intervenit şi separarea noastră. Mi-am asumat şi vina, dar şi consecinţele, însă nici măcar în 2009 când ne-am separat definitiv, nu am încetat să mă comport ca un tată responsabil pentru copiii noştri”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Politicanul a mărturisit că, de fiecare dată, împreună cu fosta sa soţie, atunci când se revăd foarte rar pe parcursul unui an, discută deschis împreună despre viitorul copiilor lor, deşi fiecare îşi trăieşte viaţa independent şi separat, în altă ţară. „Important este că, indiferent de momentele mai dificile prin care am trecut ca şi cuplu, am rămas mereu alături de copii. Avem poate o relaţie originală, tocmai pentru că divorţul şi separarea ne-au permis fiecăruia să mergem pe drumul propriu, admit asta, dar poate de asta are şi un farmec aparte.”

Deşi nu mai sunt soţ şi soţie şi trăiesc complet separaţi şi în ţări diferite, omul de afaceri continuă să o considere pe Oxana mama copiilor lui, pentru care va avea întotdeauna sentimente de apreciere şi respect.


Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate