S-a întâmplat ceea ce era bine şi era de aşteptat să se întâmple – Parlamentul Moldovei a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. E un important pas pentru Republica Moldova, pentru noi toţi. Viitorul Moldovei ne apare acum mai limpede, iar perspectivele ţării sunt din ce în ce mai clare si mai bune. Felicitari Moldova!
02 Iulie 2014
În urmă cu 17 ani, am trecut pentru prima dată pragul Institutului Mamei şi Copilului, acolo am devenit pentru prima dată tată. Îmi amintesc cu emoţie momentul acela de bucurie, pe care orice tată îl înţelege. Atunci însă, dincolo de bucurie, nu am putut să nu remarc condiţiile precare în care mamele erau nevoite să nască. Acelaşi lucru l-am constatat şi în urmă cu 7 ani, când s-a născut cel de-al doilea băiat al meu, tot la maternitatea respectivă.
14 Aprilie 2014
Astăzi, PDM a luat o decizie importantă, dar dificilă, de a exclude din partid şi din fracţiune mai mulţi colegi care au participat la organizarea referendumului ilegal din Găgăuzia. Deşi eu am fost cel care a venit cu această propunere în cadrul şedinţei de astăzi a PDM, pentru mine a fost, de fapt, cel mai complicat acest moment.
13 Februarie 2014
Dragă Bogdan, Am citit cu amuzament ştirea realizată după postarea ta de pe blog - http://www.noi.md/md/news_id/35340, în care anunţai opinia publică despre faptul că Vlad Plahotniuc negociază cu Voronin o alianţă a PDM cu PCRM şi că acelaşi Vlad Plahotniuc încearcă să creeze un fel de PLDM 2. Dincolo de amuzament, eu am simţit în textul tău multă panică şi vreau să încerc să te liniştesc - sau să-i liniştesc pe cei care ţi-au sugerat aceste scenarii. Şi o voi face punctual, ca să-ţi fie mai uşor să aşezi lucrurile logic.
04 Februarie 2014
Nu în zadar am stat şi am urmărit de la distanţă opiniile exprimate de unii pe tema votului mixt. Pentru cei care au avut capacitatea să privească detaşat isteria celor cărora le este frică de votul mixt, a fost interesant de observat că aceştia nu au prezentat nici un argument serios, în afara diferitelor frici legate de ce s-ar putea întâmpla dacă am introduce acest tip de vot. Aceşti oameni sunt atât de "liberi", încât dacă mâine şeful lor le spune că votul mixt e bun, după ce le-a spus iniţial că e un dezastru, sunt în stare să se afişeze la televizor şi să vorbească cu atâta convingere de necesitatea introducerii votului mixt, încât te minunezi de calităţile actoriceşti pe care le au.
26 Ianuarie 2014
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate