Ieri am dat startul campaniei pentru alegerile deschise din PDM. ‎ Acest moment reprezintă îndeplinirea unei promisiuni pe care am făcut-o când am pornit reformarea partidului: aceea că lista candidaţilor noştri pentru Parlament va fi decisă de oameni, nu de liderii politici. Este pentru prima dată în Moldova când un partid îşi formează lista electorală prin vot popular!
04 Septembrie 2014
S-a întâmplat ceea ce era bine şi era de aşteptat să se întâmple – Parlamentul Moldovei a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. E un important pas pentru Republica Moldova, pentru noi toţi. Viitorul Moldovei ne apare acum mai limpede, iar perspectivele ţării sunt din ce în ce mai clare si mai bune. Felicitari Moldova!
02 Iulie 2014
În urmă cu 17 ani, am trecut pentru prima dată pragul Institutului Mamei şi Copilului, acolo am devenit pentru prima dată tată. Îmi amintesc cu emoţie momentul acela de bucurie, pe care orice tată îl înţelege. Atunci însă, dincolo de bucurie, nu am putut să nu remarc condiţiile precare în care mamele erau nevoite să nască. Acelaşi lucru l-am constatat şi în urmă cu 7 ani, când s-a născut cel de-al doilea băiat al meu, tot la maternitatea respectivă.
14 Aprilie 2014
Astăzi, PDM a luat o decizie importantă, dar dificilă, de a exclude din partid şi din fracţiune mai mulţi colegi care au participat la organizarea referendumului ilegal din Găgăuzia. Deşi eu am fost cel care a venit cu această propunere în cadrul şedinţei de astăzi a PDM, pentru mine a fost, de fapt, cel mai complicat acest moment.
13 Februarie 2014
Dragă Bogdan, Am citit cu amuzament ştirea realizată după postarea ta de pe blog - http://www.noi.md/md/news_id/35340, în care anunţai opinia publică despre faptul că Vlad Plahotniuc negociază cu Voronin o alianţă a PDM cu PCRM şi că acelaşi Vlad Plahotniuc încearcă să creeze un fel de PLDM 2. Dincolo de amuzament, eu am simţit în textul tău multă panică şi vreau să încerc să te liniştesc - sau să-i liniştesc pe cei care ţi-au sugerat aceste scenarii. Şi o voi face punctual, ca să-ţi fie mai uşor să aşezi lucrurile logic.
04 Februarie 2014
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate