Vorbeam recent, într-un interviu, despre motivele pentru care cetăţenii şi-au pierdut încrederea în clasa politică, de ce nu mai cred nici în aşa-zişi „noi” politicieni care aspiră la statutul de eroi ai naţiunii. Oamenii au ajuns să respingă tot ce ţine de clasa politică şi le dau dreptate. După 25 de ani de independenţă, sistemul actual de partide şi-a atins limitele, e depăşit, nu mai corespunde nici aşteptărilor populaţiei, nici nevoilor de dezvoltare a ţării. La fel ca instituţiile statului, clasa politică are nevoie de o schimbare profundă, dar nu una în care partidele îşi cosmetizează imaginea sau scot în faţă figuri noi, ci una în care partidele încep sa facă o politică ce are la bază realităţile din ţară şi nu şabloanele prăfuite după care s-a activat mulţi ani.
02 August 2016
Zilele trecute am primit rezultatele unui studiu, pe care l-am cerut profesioniştilor, în legătură cu modul în care funcţionează cazinourile, sălile pentru jocuri de noroc şi impactul pe care îl au asupra copiilor. Am cerut această analiză după un caz dramatic care ne-a fost semnalat la Edelweiss, legat de situaţia complicată prin care trece o familie după ce copilul lor de 15 ani a dat în patima jocurilor de noroc, a ajuns să împrumute bani, apoi să facă multe alte prostii pentru a-şi putea susţine acest viciu. Noi am ajutat această familie, însă am constatat că nu este vorba de un caz izolat, ci de un fenomen care ia amploare.
28 Iunie 2016
Despre Vlad Plahotniuc se spun multe, puţini însă ştiu informaţii despre viaţa sa privată, familie, copii şi soţie. Politicianul are doi feciori, Timofei şi Inochentie, care locuiesc şi învaţă în Elveţia.
19 Ianuarie 2015
În anii următori, pe parcursul integrării sale în Uniunea Europeană, Moldova va trebui să ţină cont de efectele crizei economice mondiale. Trebuie să ştim să ne ferim de aspectele negative, respectiv să folosim la maxim oportunităţile.
18 Noiembrie 2014 Europolitics
Un politician atipic pentru politica moldovenească, Vlad Plahonituc, apare într-o ipostază cu totul neaşteptată în VIP Magazin şi face dezvăluiri despre viaţa şi activitatea sa, vorbeşte despre familie, despre echipa lui, despre business, despre politica şi despre viitorul Moldovei. Prim-vicepreşedintele PDM s-a întâlnit cu adevaraţii păpuşari de la Teatrul Licurici, care i-au dezvăluit o parte din tainele acestei meserii. „Pot să vă spun că munca unui păpuşar este incomparabil mai grea decât cea a unui politician”
07 Noiembrie 2014
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate