Date biografice şi poze din arhiva personală. Succesul obţinut prin educaţie, studii şi mult efort.
29 Decembrie 2016
Posibilitatea aderării la UE oferă un motiv suplimentar pentru reformare. Noi suntem parte a Europei, atât din punct de vedere cultural, cât şi geografic. Deşi implementarea reformelor economice, politice şi legislative are loc deja de ceva timp, perspectiva aderării la UE ne încurajează să ne dublăm eforturile.
04 Octombrie 2016
​Suntem în topul ţărilor cu un nivel foarte ridicat în ceea ce priveşte agresivitatea în familie, violenţa asupra copiilor. Iar dacă ne-am obişnuit ca în toate cazurile să căutam vinovaţi într-o parte sau alta, pentru această situaţie suntem vinovaţi cu toţii. Mentalitatea şi educaţia deficitară în ceea ce priveşte convieţuirea în familie ne fac să arătăm ca un popor primitiv atunci când cineva se uită la statisticile privind violenţa domestică şi citeşte cazurile prezentate în rapoarte.
16 August 2016
Vorbeam recent, într-un interviu, despre motivele pentru care cetăţenii şi-au pierdut încrederea în clasa politică, de ce nu mai cred nici în aşa-zişi „noi” politicieni care aspiră la statutul de eroi ai naţiunii. Oamenii au ajuns să respingă tot ce ţine de clasa politică şi le dau dreptate. După 25 de ani de independenţă, sistemul actual de partide şi-a atins limitele, e depăşit, nu mai corespunde nici aşteptărilor populaţiei, nici nevoilor de dezvoltare a ţării. La fel ca instituţiile statului, clasa politică are nevoie de o schimbare profundă, dar nu una în care partidele îşi cosmetizează imaginea sau scot în faţă figuri noi, ci una în care partidele încep sa facă o politică ce are la bază realităţile din ţară şi nu şabloanele prăfuite după care s-a activat mulţi ani.
02 August 2016
Zilele trecute am primit rezultatele unui studiu, pe care l-am cerut profesioniştilor, în legătură cu modul în care funcţionează cazinourile, sălile pentru jocuri de noroc şi impactul pe care îl au asupra copiilor. Am cerut această analiză după un caz dramatic care ne-a fost semnalat la Edelweiss, legat de situaţia complicată prin care trece o familie după ce copilul lor de 15 ani a dat în patima jocurilor de noroc, a ajuns să împrumute bani, apoi să facă multe alte prostii pentru a-şi putea susţine acest viciu. Noi am ajutat această familie, însă am constatat că nu este vorba de un caz izolat, ci de un fenomen care ia amploare.
28 Iunie 2016
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate