Zilele trecute am primit rezultatele unui studiu, pe care l-am cerut profesioniştilor, în legătură cu modul în care funcţionează cazinourile, sălile pentru jocuri de noroc şi impactul pe care îl au asupra copiilor. Am cerut această analiză după un caz dramatic care ne-a fost semnalat la Edelweiss, legat de situaţia complicată prin care trece o familie după ce copilul lor de 15 ani a dat în patima jocurilor de noroc, a ajuns să împrumute bani, apoi să facă multe alte prostii pentru a-şi putea susţine acest viciu. Noi am ajutat această familie, însă am constatat că nu este vorba de un caz izolat, ci de un fenomen care ia amploare.
28 Iunie 2016
Despre Vlad Plahotniuc se spun multe, putini insa stiu informatii despre viata sa privata, familie, copii si sotie. Desi se cunoaste ca politicianul are doi feciori, Timofei si Inochentie, care locuiesc si invata in Elvetia, foarte putine persoane stiu ca acesta se vede cu familia sa in fiecare weekend, indiferent daca merge el in Elvetia sau vin fii lui la Chisinau.
19 Ianuarie 2015
În anii următori, pe parcursul integrării sale în Uniunea Europeană, Moldova va trebui să ţină cont de efectele crizei economice mondiale. Trebuie să ştim să ne ferim de aspectele negative, respectiv să folosim la maxim oportunităţile.
18 Noiembrie 2014 Europolitics
Un politician atipic pentru politica moldovenească, Vlad Plahonituc, apare într-o ipostază cu totul neaşteptată în VIP Magazin şi face dezvăluiri despre viaţa şi activitatea sa, vorbeşte despre familie, despre echipa lui, despre business, despre politica şi despre viitorul Moldovei. Prim-vicepresedintele PDM s-a întâlnit cu adevaraţii păpuşari de la Teatrul Licurici, care i-au dezvaluit o parte din tainele acestei meserii. El le-a vorbit cu umor jurnaliştilor de la VIP despre poreclele preşedinţilor din toată lumea, despre porecla de păpuşar şi despre cine sunt cei care dau porecle.
07 Noiembrie 2014
De la bun început, nu am avut nicio rezervă faţă de ideea organizării alegerii deschise a candidaţilor pe lista parlamentară a PDM. Am spus mereu că reformarea clasei politice trebuie să înceapă din interiorul său. Am spus că acest tip de schimbare reală trebuie să se concretizeze prin fapte, nu doar prin vorbe – şi iată că lista noastră pentru Parlament va fi întocmită pe baza rezultatelor votului de duminică.
30 Septembrie 2014
Gallery photo
Despre politică si ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate