Activitate politică

Am decis să intru în politică într-un moment de cumpănă pentru Moldova, în preajma alegerilor parlamentare din noiembrie 2010. Am considerat atunci, la fel consider şi astăzi, că în noiembrie 2010 s-a decis viitorul Moldovei, iar intrarea mea în politică la acel moment a fost o hotărâre corectă. PDM a fost o opţiune care a venit natural, pentru că avea un proiect social-politic serios de modernizare a societăţii noastre.

Am intrat în politică cu principii la care nu vreau să renunţ. Sunt conştient că nu le sunt pe plac unora, pentru ca spun ceea ce cred şi promovez proiecte care sunt incomode pentru forţele politice depăşite istoric.
 
Am promovat Moldova şi interesele ei peste tot în lume, în cadrul întrevederilor cu liderii politici internaţionali, oameni care au puterea de a susţine evoluţia europeană şi economică a ţării noastre. Avem tot mai mulţi prieteni care susţin Moldova.
 
Ca sa facem din Moldova o ţară mai prosperă, e nevoie de implicare şi de multă muncă. Mai ales din partea oamenilor politici. Ştim cu toţii că Moldova nu este un stat bogat, dar are oameni cinstiţi şi demni. Pentru aceşti oameni, politica şi politicienii trebuie să facă mai mult şi mai bine - atât din Parlament, cât şi din afara lui.
 
Eu am ales să mă depărtez de Parlament, ca sa am timp să mă apropii mai mult de oameni. Sunt unii care dacă nu au carnet de deputat, nu mai pot nici să respire. Nu este cazul meu.
 
Nu sunt nici pe departe un om perfect, cum nu sunt nici omul pe care adversarii mei politici spun că aş fi. Am fost acuzat de toate relele pâmântului, s-au inventat cele mai grave minciuni. Celor care au provocat astfel de atacuri murdare – nu le răspund. Le pot transmite doar că le înţeleg teama că PDM poate deveni partidul pe care moldovenii îl aşteaptă de multă vreme.
 
Dumneavoastră vă transmit că împreună vom reuşi să ducem Moldova în Uniunea Europeană, că vom reuşi să facem din politică un loc în care se munceşte mai mult şi din ţara noastră - un loc în care se trăieşte mai bine.
Gallery photo
Despre politică şi ceva mai mult Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate